søndag den 14. august 2011

Søndag morgen

Moaaar, laver du ikke nogen af de der klatpandekager?
Jo, jeg laver klatkager i øjeblikket. Til den helt store guldmedalje. Børnene elsker dem og mor her har god samvittighed over at få brugt nogle rester. Jeg bruger bare ris fra dagen før blandet i almindelig pandekagedej. Jeg ved godt at man også kan lave dem af risengrød, men det får vi ikke så tit om sommeren (risengrød altså).



Andre gode måder at bruge ris rester:
  • I brød. Det holder brødet fugtigt i længere tid når der er kogte ris i.
  • I frikadeller. 2/3 fars og 1/3 brune ris fra dagen før giver de mest fantastiske deller med nøddeagtig smag.
  • Stegte ris. Jeg kan godt lide at lave ris med røræg, skinke og ærter som frokost ret.
  •  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...