Andrea Jensens
Jødekager:500 g mel
250 g margarine
250 g margarine
375 g sukker
1 tsk hjortetakssalt
2 æg
1 tsk hjortetakssalt
2 æg
+ æg til pensling
sukker og kanel/ sukker og hakkede mandler
sukker og kanel/ sukker og hakkede mandler
Bland mel, sukker og hjortetakssalt sammen. Hak margarinen og gnid den ud i melet. Saml dejen med æggene. Stil dejen i køleskabet i mindst en time.
Rul dejen ud til ca. 2 mm tykkelse. Stik dejen ud i cirkler og læg på bagepapir på bagepladen. Skal du bage en stor portion er det en god ide at tage lidt dej ud af køleskabet af gangen så dejen hele tiden er kold og nem at arbejde med. Pensl med sammenpisket æg, drys halvdelen med sukker og kanel, den anden halvdel med sukker og finthakkede mandler.
Bages ved 200 grader i 6-8 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv en hilsen!