tirsdag den 23. august 2011

Hæklede Converse baby sutsko

Da jeg så denne opskrift var jeg solgt! Jeg måtte bare lave et par Converse All Star baby sutsko. Eneste problem er så at vi jo ikke selv har børn i den størrelse i familien. Heldigvis har vores skotske genbo lige fået en lille pige i juli, så Sophia Rose har nu fået sine første støvler.

Opskriften finder du gratis på Järbo garns hjemmeside. Jeg har lavet stjernen blå som på de rigtige All Stars.
 

20 kommentarer:

 1. Hvordan hulen laver du snuden .. ???
  Jeg kan slet ikke finde hoved eller hale i det der står ..

  Kan du hjælpe?

  Kh Lene

  SvarSlet
 2. Man hækler i de to midterste masker foran, men derefter hækler man "op i luften" så snuden kun hænger fast i starten. Når snuden er hæklet færdig sys den fast langs siderne. Er det det der forvirrer eller??

  SvarSlet
 3. Hej jeg er kun lige begyndt at hækle så, sålen volder mig lidt besvær. det er 2.omg hvor der står at man ved tåen skal hækle 2 hstm i hveranden omg de 4 midterste hstm (tåen). Jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg skal gører dette også i fht at 3. omg skal laves som 2g omg.
  Kan du hjælpe mig?

  Mvh Line

  SvarSlet
 4. Der er en fejl i den danske opskrift (jeg har hæklet efter den svenske). I den norske er det beskrevet meget nemmere:
  2. omg: Hækl hst hele vejen rundt, undtagen de første to, de midterste fire og de sidste to masker på omgangen, her hækles to hst i hver maske = 28 (32) 36 hst.
  3. omg: Hækl hst hele vejen rundt, undtagen de første to, de midsterste fire og de sidste to masker på omgangen, her hækles to hst i hver maske = 36 (40) 44 hst.

  Hvis du kan lide at hækle efter diagram kan jeg prøve at tegne det - hvis du stadig ikke syntes at det giver mening.

  SvarSlet
 5. Tak det vil jeg prøve fik også anden omgang til at gå op men den 3. Driller lidt da jeg ikke kan få det til at gå op hvis jeg hækler to i de først og i de fire midterste masker plus de to sidste så får jeg det til 40 hstm ialt, eller er det bare mig der tæller forker?
  Mvh line

  SvarSlet
 6. Hej igen
  Nu har jeg fået styr på det, jeg talte bare forkert. mange tak for hjælpen.
  Mvh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt, du siger bare til hvis det driller igen =)

   Slet
 7. Åhhh tak. Nu tror jeg også jeg kan få den til at gå op.
  Det kunne jeg ikke ud fra den Danske opskrift og var ved at blive lidt gråhåret af det :))

  SvarSlet
 8. Åhhh tak. Nu tror jeg også jeg kan få den til at gå op.
  Det kunne jeg ikke ud fra den Danske opskrift og var ved at blive lidt gråhåret af det :))

  SvarSlet
 9. Hej, Jeg er lige gået igang med at hækle disse super søde sko ;) faldt for dem med det samme :) Jeg har efter et par forsøg nu fået styr på de første 3 omgange af sålen, men jeg forstår ikke omgang 4 og 5. hvad betyder nedtag? og maskebue?
  Mvh Maria

  SvarSlet
 10. Du hækler kun i den bagerste del af masken, det hedder back loop only på engelsk. Der er en del youtube videoer der viser hvordan. Men du stikker hæklenålen igennem bagerste del af masken OG den løkke der der på bagsiden af arbejdet under den bagerste del af masken.
  Hvis du ikke er med kan jeg prøve at tage et billede =)

  SvarSlet
 11. Tak, jeg tror jeg er med ;)

  SvarSlet
 12. hej jeg prøver og prøver at komme ind på siden for at få opskriften, men det er ikke lykkedes mig, jeg kan ikke komme videre på deres hjemmeside, kan du hjælpe mig...... på forhånd tak

  SvarSlet
  Svar
  1. De har ændret ret kraftigt på deres hjemmeside. Jeg har opdateret linket så det sender dig direkte til PDF filen igen.

   Slet
 13. hej kan se du kan hækle converse baby sko er det muligt man kan logge dig til at lave to par man kan få lov at købe kan nemlig ikke finde ud af at hækle smilll og tror de vil se yndige ud på min lille datters fødder sender dig mit mobil nr 29712476 hvis du har lyst.... håber det meget de er så fine hilsen louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke tid lige nu. Hvor gammel er hun? Skoene bliver nemlig ikke ret store.

   Slet
 14. 4 md og sko skal måle 10 cm

  SvarSlet
  Svar
  1. Så skal du finde en der har tid lige nu - for det passer med den største størrelse i opskriften.
   Håber du kender en der kan hækle for dig =)

   Slet
 15. Øv bøv. Jeg kan ikke engang få første omg af sålen til at gå op. Jeg er startet med 12 lm, og efter 1. omg ender jeg med 26 hst, hvor man kun skal have 24.
  Hvad gør jeg galt?
  4 hst i en lm i den ene ende, og 2 hst i en lm i den anden ende, og så ellers i hst i hver lm på nær i 2. lm, hvor det er en km.

  SvarSlet
 16. Måske er det den første der driller? Du skal lave den første hst i 3. luftmaske, så er der 9 masker ned til enden, den sidste maske er vende station med i alt 4 masker, 9 masker retur + en ekstra i den sidste maske = 23 og de to luftmasker fra starten tæller med som den første hst - altså i alt 24 masker.

  SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...