fredag den 14. december 2012

14.dec: Risengrød

Noget vi hygger os med hvert år i december er risengrød! Børnene bestiller det til aftensmad mindst en gang om ugen. Også i dag!
 
Der er ingen opskrift til jer - jeg følger posens anvisning. Jeg vil dog anbefale at man altid bruger sødmælk.. det er ikke her man skal spare på fedtet!
 
Men uanset hvor flittig jeg er med at røre, er der altid brændt mælk fast på bunden af gryden! Og til det har jeg et rigtig godt råd: Bagepulver! Når gryden er renset for grød og der kun er den tynde brune film af brændt mælk tilbage skal der drysses lidt bagepulver i og en lille smule vand. Efter en halv times tid kan gryden vaskes af og alle mælkerester er nu løsnet.
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...