Disse blev godkendt af hele familien og jeg har måtte gemme de sidste tre væk til morgendagens madpakker så de er godt nok forsvundet med lynets hast (læs: tre dage)!
Müslibar:
1 dåse kondenseret mælk
3 spsk lys sirup
250 g havregryn
50 g rice krispies
25 g chia frø
25 g hørfrø
75 g kokosmel
75 g solsikkefrø
50 g usaltede peanuts (jordnødder)
50 g pecan nødder
50 g mandler
50 g mørk kogechokolade
Nødderne hakkes groft. Alle de tørre dele blandes i en skål. Den kondenserede mælk og siruppen varmes langsomt op under omrøring. Når den er lun og mere flydende hældes den i müsliblandingen. Det hele vendes godt rundt så der ikke er "tørre" klumper müsli. Bredes ud i en lille bradepande eller et ovnfast fad med et stykke bagepapir i. Trykkes ud til en flad plade. Bages ved 130 grader i 1 time. Det skal ikke tage farve men bare tørre ud. Lad baren køle af og skær den derefter i ønsket størrelse med en brødkniv - pladen saves over for at få så lidt spild som muligt. Smelt chokoladen og dryp den over barerne. Når chokoladen er tør pakkes müslibarerne i en lufttæt boks eller under plastfilm.
Har prøvet dem og de var rigtig gode.
SvarSlet=D Anemette