Jeg har et særligt forhold til Sverige. Min mormor og morfar boede der hele min barndom og jeg har mange gode ferie- og juleminder derfra. Jeg har stadig en del familie deroppe men det bliver ikke til så mange besøg efter bedsteforældrene flyttede tilbage til Danmark. Nu er det mest en hurtigt Malmö shoppetur eller (en sjælden) overnatning på favorit spa'en Torekov.
Men svensk mad får jeg ind imellem lyst til. I det salte køkken er det mest falukorv eller köttbullar der kommer med hjem, med det bløde hönökaka brød til. I december bager jeg Lussebullar i børnehaven med alle de børn der har lyst. I dag blev jeg nød til at bage en omgang kanelsnurrar. Jeg har ellers ikke vist så meget mad frem på det sidste, da jeg i hverdagen prøver at leve lowcarb. Noget af en kamp når man elsker brød, ris og pasta! Men når ens søster kommer på besøg må det være anledning nok til at kaste sig ud i et kulhydrat orgie og bage to slags snurrar!
De skal spises nu, så i får opskriften senere.. men her er et foto:
MUMS! De ser virkelig gode ud, dem har jeg aldrig smagt før - er det ligesom lidt ala kanelsnegle?
SvarSletKh Sabrina
Ja, det er helt ligesom kanelsnegle, bare formet anderledes =)
SletHvor er de fine - vil glæde mg til opskriften ;o)
SvarSlet