søndag den 16. september 2012

Jeg er ikke syg.. men..

Jeg får ikke skrevet så meget på bloggen og ikke lavet så mange spændende ting for tiden.
Det kræver måske ikke nogen forklaring andet end at jeg har travlt, men nu får I alligevel lidt af baggrunden.

For det første bager jeg ikke så meget brød og kage, da jeg prøver at spise low carb (mad med færre kulhydrater). Det går ikke så fantastisk godt at jeg har lyst til at springe ud som lowcarbblogger og skrive en masse om det, faktisk er det lidt af en kamp og jeg vinder ikke hver gang (okay - langt fra!).

Derudover var jeg så letsindig at gå til lægen.. tsk! Jeg fik endeligt lavet en screening for livmoderhalskræft, jeg havde udsat det i lang tid - det skal man lade være med! Jeg skal nu have en ny undersøgelse på mandag og med meget stor sansynlighed skal jeg have lavet keglesnit.

I samme omgang fik jeg også bestilt en mammografi, det var jeg til i tirsdags. Jeg har en knude i venstre bryst som ser godartet ud (han var 99% sikker), men den skal alligevel undersøges nærmere, så jeg skal til en ny undersøgelse og evt. biopsi på Rigshospitalet.

Jeg er rimeligt rolig omkring det.. keglesnit er ikke noget stort indgreb og der er ingen grund til at tro at den første læge ikke skulle have ret når han siger at knuden er godartet. Men det er alligevel frustrerende og så skal jeg presse en masse læge-tider ind i en i forvejen travl hverdag. Det irriterer mig at jeg ikke har fået lavet undersøgelserne noget før og så skal man nok nøjes med én af gangen, men jeg havde virkelig ikke drømt om at begge ville være positive.

Jeg håber at jeg snart kan dele noget positivt og kreativt med jer igen, det er jo det jeg har en blog for!
=)

5 kommentarer:

 1. Den der uvished- selvom du siger, du er rimelig rolig- denkan da ikke lade være at nage lidt. Knus Heidi

  SvarSlet
 2. De bedste hilsener og tanker herfra

  SvarSlet
 3. Sikke dog en gang rod. Jeg kan godt forstå at der ikke er så meget tid og overskud til bloggen. Jeg tror det kommer, når tingene lige er faldet på plads. Held og lykke med alle undersøgelserne.

  SvarSlet
 4. Øv noget møj. Du får en masse tanker herfra. :)

  Mvh Susan

  SvarSlet
 5. Tak skal I have!
  Undersøgelsen i dag gik godt, lægen siger at det ser ud til at det kan klares med et mindre keglesnit. Nu skal prøverne bare analyseres.

  SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...