torsdag den 1. august 2013

Sol, sol kom nu frem...

Efter en dejlig tur til Mallorca, har vi i denne uge arbejdet på at få udepladserne pæne igen. Det hele trængte efterhånden til en kærlig hånd.


Legehuset var på magisk vis blevet malet mens vi var i Spanien.. godt at have en far der kan trylle. Det er blevet meget blåt, men det giver liv til haven. Jeg har købt magnetmaling og tavlelak til bagvæggen så det lidt slidte tapet bliver til en stor tavle i stedet. På et tidspunkt..


Fliserne er ved at være rensede på bagsiden af huset, her ses før (for neden) og efter (for oven). Når det er tid til at rense fliserne kan man godt komme til at fortryde lidt at vi har lagt 280 kvm! Også her har min far givet en hånd med, men min mand og jeg har også været i sving.


Cyklerne har fået et stativ, og jeg vil bestille en væg i polyrattan som dels skjuler cyklerne og dels bryder vinden der ellers piver rundt om huset. Der stod engang en stor uformelig hæk her, og da vi var færdige med at pille den ned fandt vi ud af hvorfor det var smart at den stod netop der =)


Nye blomster i krukkerne, de står så fint og tiltrækker blomsterfluer og sommerfugle.Bordet har fået voksdug, stolene har fået gaffatape og jeg vil sy et lille betræk til ryglænet som dækker tapen. Så kan vi forhåbentlig vente en sæson før vi investerer i nye møbler.


Sådan ser en Caneline stol ud efter ca. 7 år. Den første ryg knækkede efter bare 4 år. Nu er de fem stole der har stået i haven alle i stykker. Næste gang vi køber nye møbler bliver det ikke de dyre!


Som en del af hans fødselsdags gave fik min mand i går denne gynge/sol stol med plads til 2-3 personer. Den er fra Bilka og var rørende billig, og så var der fri fragt! Den blev straks taget i brug på den ny-rensede terrasse

3 kommentarer:

 1. Hold nu K... et lækkert legehus. Hvor får man sådan en model? Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer fra hjminihuse.com
   Vi har dog ikke købt det fra nyt (står p.t. til 15.000 kr!) Men har fået fat i et brugt.
   Jeg var helt solgt da jeg så dem første gang og meget lykkelig da min mand fortalte at han havde skaffet et.

   Slet
 2. Sikke et fint legehus...og skønt at få nået en masse praktisk ;o)

  SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...