Vi er ved at få nogle gode opskrifter på hånden som både er low carb og som hele (eller næsten hele) familien kan lide.
En af de opskrifter som er testet og godkendt er chokolade tærten fra All day I dream about food. Den er god! Lidt tung, med masser af chokoladesmag og valnødder. Men desværre med den kølige fornemmelse i munden som kommer af den store mængde erythritol (sukrin). Det gode ved erythritol er at der ingen kalorier er i, at det er naturligt og det ikke påvirker blodsukkeret, men desværre kan man ikke bruge større mængder uden at det føles koldt.
Chokolade tærte (Low carb, glutenfri)
1,25 dl kakao
½ tsk. xanthan gummi
2,25 dl smeltet kokosolie
1,2 dl smeltet sukkerfri chokolade (eller chokolade med +70% kakao)
2,25 dl smeltet kokosolie
1,2 dl smeltet sukkerfri chokolade (eller chokolade med +70% kakao)
1,2 dl valnødder eller pecannødder, hakkede
Bages ved 160 grader, formen er en 22 cm springform.
Resten af opskriften finder du HER
(efter aftale med Carolyn bringer jeg oversættelse af ingredienserne men ikke hele opskrifter fra hendes blog)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv en hilsen!