Pølsehorn:
16 stk.
35 g oliemargarine
1 dl lunkent vand
25 g gær
½ tsk. salt
ca. 200 g hvedemel
16 stk. cocktailpølser
mælk eller æg til pensling.
1. smuldr gæren i det lune vand og rør rundt. Tilsæt oliemargarinen.
2. tilsæt salt og mel. Brug kun nok mel til at dejen slipper skålen.
3. ælt dejen og del den til to kugler.
4. lad dejen hvile tildækket i 5 minutter.
5. rul med en kagerulle hver kugle til en cirkel med en diameter på ca. 30 cm.
6. del hver cirkel i 8 dele.
7. læg en pølse på den korte side af trekanten.
8. rul dejen om pølsen og læg hornet med spidsen nederst på en bageplade med bagepapir.
9. tænd ovnen på 200 grader.
10. dæk hornene med et klæde og lad dem hæve ca. 20 minutter.
11. pensl hornene med sammenpisket æg eller mælk.
12. hornene bages ca. 20 min.
13. hornene afkøles på en bagerist.
Velegnet til frysning.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv en hilsen!