lørdag den 2. april 2011

Ananas Toscana

Vi havde en aften uden børn i går og så skulle der laves god mad.
Desserten blev en (for os) gammel klassiker:


Opskriften er til 4 personer så naboen fik lige en runde også. Jeg skal hilse og sige at den får 5 stjerner J

Ananas Toscana 4 personer

8
75 g
3 spsk
1 spsk
1 spsk
2 dl

skiver ananas
smør el. margarine
sukker
hvedemel
fløde
smuttede, hakkede mandler 
Ovntemperatur: 250° C.
Læg ananasringene i et smurt ovnfast fad.
Bland smør, sukker, mel og fløde i en gryde.
Kog blandingen op.
Kom mandlerne i og hæld toscaen over ananasen.
Gratineres i ovnen til toscaen har en fin brun farve.

Serveres med vanilleis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...