Desserten blev en (for os) gammel klassiker:
Opskriften er til 4 personer så naboen fik lige en runde også. Jeg skal hilse og sige at den får 5 stjerner J
Ananas Toscana 4 personer
Ovntemperatur: 250° C.
Læg ananasringene i et smurt ovnfast fad.
Bland smør, sukker, mel og fløde i en gryde.
Kog blandingen op.
Kom mandlerne i og hæld toscaen over ananasen.
Gratineres i ovnen til toscaen har en fin brun farve.
Serveres med vanilleis.
8 75 g 3 spsk 1 spsk 1 spsk 2 dl | skiver ananas smør el. margarine sukker hvedemel fløde smuttede, hakkede mandler |
Læg ananasringene i et smurt ovnfast fad.
Bland smør, sukker, mel og fløde i en gryde.
Kog blandingen op.
Kom mandlerne i og hæld toscaen over ananasen.
Gratineres i ovnen til toscaen har en fin brun farve.
Serveres med vanilleis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv en hilsen!