tirsdag den 5. april 2011

Kødboller og pesto pasta med pistacienødder

Min søn elsker pesto pasta og beder tit om at få det. Jeg har eksperimenteret med en oksekøds frikadelle dertil og har kommet pistacienødder i pestoen - det giver en skøn grøn farve og en mild smag!

Kødboller:
400 g oksekød
1 æg
35 g revet ost (ex. Parmesan, Pecorino, lagret Gouda)
2 tsk. pesto
1 løg, hakket
salt, peber
1 dl havregryn
1 dl mælk

Pesto:
2 poser pinjekerner
1 pose usaltede pistacienødder
1 håndfuld frisk basilikum
salt, peber
revet ost (som i kødbollerne)
olivenolie

Farsen røres sammen og pestoen blendes. Steg kødbollerne som små frikadeller. Kog pastaen. Bland pestoen i pastaen når den er klar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...