LCHF Citronmousse:
4-6 personer
3 dl græsk yoghurt
5 dl piskefløde
revet skal af 1 citron
1 dl citronsaft
½ dl sukrin
2 tsk. perfekt strø
2 tsk. citron olie
evt. flydende stevia eller andet flydende sødemiddel.
Kom citronskal, citronsaft, sukrin og perfekt strø i en lille gryde. Lad det koge op og skru ned på middel/lav varme. Lad siruppen koge ind ca. 10 minutter.
Pisk siruppen og citronolien i den græske yoghurt og smag til med flydende sødemiddel til den ikke er sur (hvor sød den skal være er et spørgsmål om individuel smag).
Pisk fløden til skum og vend sammen med yoghurten.
Kom evt. citronmoussen i serverings glas eller skåle.
Stil moussen på køl i mindst 1 time.
Serveres direkte fra køl.
Den lyder rigtigt lækker. den skal jeg prøve at tilberede. tak for inspirration :)
SvarSlet