onsdag den 16. oktober 2013

Halloween

Nu nærmer tiden sig, og den amerikanske tradition har for alvor indtaget vores hjem de sidste år. Børnene (og jeg) er nemlig vilde med at pynte op til Halloween.
I år har jeg lavet et vintage kranie banner efter ideen som Kelly fra Eclectically Vintage har lavet og viser hos The Graphics Fairy. Det hænger nu på væggen over pejsen:


Jeg har brugt den gulnede original af kraniet - men man kan jo også vælge den hvide udgave. Kranierne er klippet ud , klistret på sort karton og klippet igen. Til sidst er de tapet på en mørk rød silkesnor.
 
Egentlig havde jeg en helt anden ide til den væg. Til jul havde vi nemlig en silhuet af julemanden i sin kane med rensdyr. Ideen var at lave Jack Skellington i hans kane med skellet rensdyr og hund. Men jeg syntes ikke at jeg kunne finde et godt billede at tage udgangspunkt i, og så kom kranie banneret på banen - og så blev det dét.

Der kommer nok mere nyt Halloween pynt, men det må vente til vi kommer hjem fra Island!

I mellemtiden kan du kigge på forrige års pynt, eller tjekke mit Halloween board på Pinterest.

2 kommentarer:

  1. Det er da i den pænere kategori af halloweenpynt - selv om jeg er lidt vild med Jack Skellington ideen

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh ja, jeg håber også at det bliver til noget, men måske ført næste år. Jeg må have fat i filmen så jeg kan lave screendumps - eller fortsætte jagten på google =)

      Slet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...