lørdag den 9. marts 2013

Så kører det..

...bare slet ikke!
Okay - jeg er tæt på at opgive mit nytårsforsæt helt og aldeles for denne måneds fokus er gået helt i fisk. Jeg er på INGEN måde kommet i gang med at spise low carb mad!
Jeg har printet et par opskrifter og købt noget fiberdims som kom i frikadellerne i dag. Jamen, det er da fint at der kom fibre i dellerne i stedet for havregryn.. ja, men ikke når tilbehøret var det sædvanlige pasta med tomatsovs!

Måske skal jeg vælge et andet og mere realistisk mål for marts, for de første 9 dage har bare bekræftet at jeg ikke dur til kostomlægninger.
Suk!

(p.s. jeg skiver dette med en skumbanan i munden.. jeg er totalt håbløs!)

3 kommentarer:

 1. Selvom du ikke kan bruge det til noget så ER det altså også meget svært (synes jeg). Jeg har ligesom dig PCO og jeg har i en lang periode spist KISS-kost (næsten et år), men der havde jeg også en motivationsfaktor (ønsket om graviditet) - nu hvor min motivationsfaktor er "at det er godt for mig", så er det bare ikke helt nok til at jeg overholder det og når jeg først er faldet i sukkerfælden, så er det svært at komme op igen. Så jeg synes på ingen måde du er håbløs - bare menneskelig.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det godt.. det med motivationen. Jeg tabte mig inden mit brylup og igen da jeg ville være gravid, men lige nu er det bare "de sidste fem" kilo der driller og det motiverer ikke i sig selv nok.
   Tusind tak for din kommentar - det er rart ikke at være den eneste pco-pige der ikke "bare lige" lægger om og spiser korrekt resten af livet =)

   Slet
  2. Det skal nok komme :) Måske skal du have fokus på i første omgang at du holder nogenlunde dit allerede store vægttab :)

   Slet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...