mandag den 21. januar 2013

Fastelavns forsøg #2

Endnu et kjole forsøg er færdigt.

I have finished another "trial" dress - trying to draft a perfect pattern for a Merida dress in time for the danish carnival. This one is a pretty pink version. The pattern now only needs a few tweaks before I'm ready to make it in blue and gold.This time I changed the sleeves to raglan sleeves to complement the square neckline and made a ½ circle skirt. Getting a very tired princess to pose for the camera was another challenge alltogether!
 
Denne gang er vi rigtig tæt på det endelige mønster. Halskanten er for svær at få helt pæn, så den deler jeg i mindre stykker og håber at det gør det nemmere at mingelere med. Ærmerne er lidt stramme ved håndledet så de skal udvides 1 cm. Skørtet tager jeg også 1 cm af i taljen så det passer bedre sammen med overdelen og lægger 5 cm til i længden. Når detengang er gjort er jeg klar til at sy Merida kjolen. Og der er nogle uger endnu til fastelavn, så det skal nok kunne nås også selv om der er meget andet på programmet inden da.

Der er godt sving i skørtet som er lavet som halv sol. Jeg overvejede 3/4 sol, men det havde været for meget til Meridas kjole så godt jeg ikke gjorde det!
 
Kjolen blev beundret meget i går da vi besøgte oldemor på genoptrænings centeret hvor hun bor efter at hun (igen) har brækket benet.

2 kommentarer:

  1. That is a very sweet, very princess-y dress. =) I love the full skirt and the square neckline.

    SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...