tirsdag den 1. januar 2013

30/30

Så blev det nytår! Og tid til de berømte/berygtede nytårsforsæt.
Jeg har også tænkt mig at kaste mig ud i et forsøg i år.

Hver måned i 2013, vil jeg vælge en ting som jeg vil fokusere på 30 minutter om dagen. Altså 30 minutter dagligt i 30 dage (cirka), deraf titlen 30/30.

Hvor meget forskel giver det mon med 30 minutter om dagen? Og kan jeg overhovedet holde fokus i en hel måned eller bliver det kun til nogle få dage hver måned hvor det lykkes?

Men here goes, første fokusområde: Oprydning! Her i huset er oprydning noget som er meget ujævnt fordelt hen over ugen og ærlig talt primært er et fokusområde når vi har gæster på vej - resten af tiden er det uorganiseret, ufokuseret og ueffektivt.

I dag gav det sig selv: Vi havde nytårsfest i går og oprydningen efter det tog +30 minutter, så jeg er færdig med mine 30 for i dag.

Steder der i dén grad venter på mig i denne måneds oprydningsplan: Annekset (jeg har lovet at holde krea-aftener derovre, så det kræver vist mere end 30 minutter at blive klar til). Børnenes værelser (ja, de skal selv være med. Jeg har ikke sagt noget om at det kun er mig der skal rydde mere op). Mit tøj (efter et vægttab på 12 kg ligger der en del tøj som jeg ikke bruger og fylder op i skabene). Mit kontor (efter jeg måtte flytte ud af mit nyindrettede kontor så Andreas kunne få sit eget værelse er mine ting bare smidt ned i fælleskontoret og det ligner %#¤&)

Kender jeg min familie ret kan jeg nok få hele måneden til at gå, men man kan jo blive overrasket. Jeg håber da helt sikkert også at jeg kan få børnene til at blive bedre til at rydde op efter sig ved at jeg selv er fokuseret og inddrager dem.

4 kommentarer:

 1. Lyder spændende. Her bliver der ret sikkert ryddet op 30 min. om dagen men til gengæld virker det nærmest nytteløst at gøre rent:-) Det lyder spændende med kreaaftener. Det holder jeg hver måned- det ku være vi kunne finde ud af noget med at slå noget sammen eller lign. Godt nytår

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville være dejligt at lave noget sammen!
   Vi kan sidde ca. 8 i annekset når det er ryddet op. Hvis vi er flere bliver bordpladsen trang =)

   Slet
 2. Så mange er vi aldrig her. Alternativt kan vi evt. komme til hinandens...

  SvarSlet
 3. Hold da op en god ide. Har fra Feng Shui hørt, at man ved selv at gå forret, oftest får de andre med... Og der tager ca 20 dage at ændre sine vaner, så at det er 30 dage er jo genialt. Overvejer at hoppe med på ideen (selv om jeg er et par dage bagefter ;) )

  SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...