Når vi har en rest oksekød (her grillet oksefilet) så står den på super lækker pasta!
Opskriften har ingen mængder på, den varierer lidt, men prøv den endelig!
1. Sæt vand over og kog pastaen efter anvisningen.
2. Skær dit oksekød i tern.
3. Svits kødet kortvarigt i olivenolie. Hvis kødet steger i længere tid bliver det sejt.4. Tilsæt hvidvin og lad det koge op.
5. Tilsæt fløde, revet parmesan, salt og peber.
6. Lige før sovsen blandes med pasten tilsættes sukkerærter og valnødder (ikke med på billedet, jeg havde glemt at købe nødder).
Det smarte er at kød, vin og fløde ofte er noget vi har i køleskabet efter en god aften med gæster. Pasta og valnødder har vi (næsten) altid i skuffen. Så er det bare at huske at købe sukkerærter når man handler ind til festen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv en hilsen!