lørdag den 21. juli 2012

Sew Set

Jeg vil dele en ny side med jer.. jeg har lige fundet den, så jeg kan ikke påstå at have afprøvet nogle af mønstrene endnu =)
SewSet er en hjemmeside hvor der er samlet både gratis mønsrte og købe mønstre og tutorials fra diverse bloggere.
Man kan som blogger uploade sine DIY/tutorials og på den måde få mere traffik (hvem vil ikke gerne have det?) Og som syer kan man på ét samlet sted finde links til en masse mønsrte og tuts. Det virker ret genialt.. jeg har kun set på lidt af det der ligger og det er altså en helt ny side (ca. 1 uge gammel) så der er selvfølgelig et stykke igen før det bliver rigtig stort.
Men jer der har mønstre og DIY på jeres blog: Oversæt til engelsk og link op på SewSet!
Jeg har fundet siden via Me Sew Crazy som er en af de efterhånden mange udenlandske blogs jeg følger.. hmm der kommer nok et indlæg en dag om dem..


Cherry dress er et af de gratis mønstre på SewSet

5 kommentarer:

 1. hvor sjovt den side faldt jeg over i går men jeg fandt den gennem http://pinterest.com/ og hvor der mange fine ting og ideer på siden :)

  SvarSlet
 2. Tak for tippet - der skal jeg da helt sikkert lure mere - rigtig god idé.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Jeg faldt over et indlæg om deres drengetøjs mønstre.. noget jeg selv har syntes var svært at finde, men det er sjovt som alle veje fører til Rom =)

  SvarSlet
 4. Tak for linket, der er rigtig mange fine ting, og endnu flere ting til min to-do liste. Hvad sker der egentlig for de der lister? Selv om jeg syr mv. 14 dage i træk, så bliver de aldrig kortere... ;)
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Det virker ofte som om at jo mere man laver jo mere kommer der på listen.. bare det at sætte sig med noget kreativt får tankerne igang og før man ved af det har man 10 nye ideer man gerne vil prøve af. Jeg er tilmed dårlig til at holde fast i det jeg laver og går i gang med noget nyt før jeg er færdig. Så bunken med halvfærdige projekter vokser og vokser =)

   Slet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...