fredag den 8. juni 2012

Færdig!

Så er jeg færdig! I dobbelt forstand..
Min skulder vil ikke længere lege med, efter intensiv Ikea shopping og møbelsamling, styrketræning, havearbejde og mere Ikea samling, så skal der nu varmepose og ispose på skift på den ømme stakkel.
Men jeg er også færdig med mit projekt, som gik ud på at få mere luft og mindre rod i enden af køkken alrummet.
Jeg er selv meget tilfreds!
Jeg vil lave en stor opslagstavle på væggen over skuffemøblet beklædt med mønstret stof og lave en pude eller to der passer til, til puffen. Men det bliver nok ikke lige med det samme, sagde min skulder.

Det hele er fra Ikea. Den brune puf "Kivik" har opbevaringsrum indeni, "Stuva" bænken er der to af hvor den ene har skuffe, som jeg har tapetseret med stykker fra min tapetbog fra Eijffinger (det var i den grad "kill your darlings" jeg har haft den i meget lang tid og bare gået og kigget på den!). "Mammut" taburetten får et lille stofsæde, jeg mangler at lime det på, da det skal have en kraftig kontaktlim - et udeprojekt.All done!
I have finished the end of our kitchen/diningroom. All furniture is from Ikea. I have added wallpaper from Eijffinger to the "Stuva" drawer and a seat to the "Mammut" stool (it still needs to be glued but that is an outdoor project). The "Kivik" footstool has a room for storage.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet fint :-)

  SvarSlet
 2. Tak! Børnene har rigtig taget det til sig, Andreas sidder på puffen og spiller og Lærke tegner ved det nye skrivebord!
  Det er sååå rart ikke at se på alt det rod der efterhånden havde samlet sig i hjørnerne.

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud ;-) Tillykke. Tina fra Greve

  SvarSlet
 4. Hvordan har du fået skufferne til at sidde?

  SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...