mandag den 18. juni 2012

Fest hat

For snart længe siden var jeg til julefrokost, klædt ud som Cruella DeVil. Man skulle komme som en Disneyfigur, og det kunne ikke være andre end hende! Jeg lavede et helt outfit.. helt ned til smykkerne, men jeg vil nøjes med at dele hatten med jer.


Den har været lånt ud siden, derfor får i den først at se nu!
Det er en lille høj hat i "tigerskind" på hårbøjle. Det bliver ikke min sidste hårbøjle-hat, det var ikke svært at lave og den er så fin. Men i tiger versionen er det ikke en hat jeg kommer til at bruge ret ofte!

Our christmas party last year had a Disney theme, and I just knew I had to come as Cruella DeVil! I made a whole outfit, even the jewelery, but I will only share the hat for now. In a not alltogether sober state I let someone borrow the hat and just got it back recently..

It it a small high hat, made from tiger striped fabric, sewn onto a hairband. Not as hard to make as I though it would be, and I will be making more. The tiger version is not likely to be worn often!

2 kommentarer:

  1. Hvor er den bare FED! Sejt sejt sejt. Hvis du skulle få lyst til at lave en diy, så ville det være meget populært .-)

    SvarSlet
  2. Den er på listen over ting jeg skal lave når jeg om lidt får sommerferie!
    Flytter den lige lidt op af ranglisten =)

    SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...