tirsdag den 5. juni 2012

Dumle Brownie Cupcakes med Chocolate Fudge Frosting

Fredag var der sommerfest i ungernes børnehave. Der var fælles buffet, værksteder til børnene og kagekonkurrence. Jeg skulle selvfølgelig bage kage! Men jeg ved at Leanne laver verdens flotteste kager, så jeg satsede på at lave noget der smagte svinegodt! Desværre opgav bedømmelses udvalget at smage på kagerne da der var alt for mange, så de dømte kun på udseendet - og så vandt Leannes utroligt flotte piratskib, med pirater, skattekiste og hele molevitten, naturligvis - helt fortjent.

Men her har i mit bud på en konkurrence kage. Jeg har sat to opskrifter fra Kokaihop.se sammen og lavet en cupcake der består af en browniebund med stykker af dumle i og en lækker chokolade frosting. Mums! En kage for rigtige chocoholics..

Pas på at dumlestykkerne bliver mast godt ned i dejen, ellers bobler de op over kanten som i kan se på mine. Det smager godt alligevel, men ser ikke så fint ud og ødelægger "overraskelsen".

Opskriften er HER.

I made cupcakes for a cake competition at the kindergarten. The winner was, hands down a big pirate ship with pirates, treasurechest with gold and all the works. But here is my contribution, a recipe made by joining two i found at kokaihop.se.
Dumle Brownie Cupcakes with Chocolate Fudge Frosting
This is a cupcake for chocoholics!
Just make sure to press the dumle caramel well into the batter, or (as you can see on my picture) they will burst out and ruin the caramel surprise. They taste well anyway.

2 kommentarer:

  1. Ser super lækre ud. Har gemt opskriften til en dag, hvor der er en god anledning:-)

    SvarSlet
  2. Du kunne jo bage dem på søndag ;-)

    SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...