mandag den 5. marts 2012

Københavns Zoo

Vi har købt årskort til Zoo!
Børnene og jeg har været der 2 gange på 2 uger.
Søndag tog vi far, farfar og farmor med og spiste frokost på Konnild (det der før hed Cafe K).

Jeg syntes at de nye anlæg der efterhånden er kommet til er fantastiske. Der er i langt højere grad en i "gamle dage" tænkt på dyrenes velfærd frem for publikums, og det kan jeg faktisk godt lide. Den nye voliere til flamingoerne er en fantastisk oplevelse - før stod de stakkels dyr i en lille bygning, nu er de ude og man står i volieren sammen med dem, uden glas eller hegn imellem. Og så glæder jeg mig til at de åbner den arktiske ring i oktober.

Jeg er ikke i tvivl om at årskortet vil blive brugt, farmor og farfar har også købt et, så 2012 bliver zoo-år for vores børn.

Jeg har i øvrigt selv "kørekort" til Zoo, så jeg må undervise i skoleafdelingen. Det er bare alt for længe siden jeg har været der inde. Note to self: Book bioværksted 3! Snart!

2 kommentarer:

  1. Jeg var i Zoo med min mindste datter i efteråret, og det er bare den bedste dag hende og jeg haf haft. Der er jo ingen stress eller en masse man skal nå at prøve- og så får man samtidig en masse snak om dyrene og får frisk luft. Kan godt forstå, du har investeret i årskort. Knus

    SvarSlet
  2. Skal jeg vælge mellem zoo og tivoli, så vinder zoo stort! Der er ingen kø for at opleve noget.

    SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...