lørdag den 16. juli 2011

Hæklet kjole (mønster 95091 fra Stof og Stil)

Nu er kampen overstået! Aldrig før har jeg kæmpet i den grad for at følge en hækle opskrift. Allerede det første mønster diagram er forkert tegnet. Jeg har naturligvis ringet til Stof og Stil for at gøre opmærksom på fejlen. For det første har de kun én medarbejder som ved noget om hækling (så kan jeg lære ikke at købe hækleopskrifter i en stof butik). For det andet var hun ikke på arbejde de gange jeg har ringet og hun har aldrig ringet tilbage som lovet. Jeg måtte så også sande at det ikke var den eneste fejl og selvfølgelig: modellen er alt for smal til min lidt rundmavede prinsesse, så jeg måtte ud i en nødløsning med bånd i siderne, for jeg orkede ganske enkelt ikke at starte forfra med en større størrelse efter den lange kamp.

Så her er resultatet, og tro mig jeg køber ikke flere mønstre fra dén butik og dette mønster bliver brændt i ovnen når der kommer en kold aften.

3 kommentarer:

 1. Py ha. Det forstår jeg godt.

  Men jeg er vild både med din måde at skrive, og de skønne hårbånd mm.

  Er hermed en ny fast læser :)

  SvarSlet
 2. Simpelthen helt igennem fantastisk kjole, selvom det har været en kamp at få den lavet. Er imponeret over dit arbejde!

  SvarSlet
 3. Tak for den oplysning! Skulle netop til at igang med den, men jeg finder vist bare en anden opskrift eller kommer af med garnet igen!

  SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...