Lad mig sige det med det samme: Alt smager bedre med bacon!
Så er det sagt.
Disse skinke/majs muffins er dejlige og jeg har bagt dem ofte - men da jeg i stedet for skinke og tomat tilsatte sprødstegt bacon (stegt med hvidløg og sort peber) og frisk mozzarella skåret i små tern - mums!
I får original opskriften fra Diabetes foreningen, men prøv endelig at tilsætte DIT favoritfyld!
Skinke Muffins
10 stk.
1 dl finvalsede havregryn
2 dl mælk
4-5 soltørrede tomater
100 g majs
200 g kogt skinke i tern
200 g hvedemel
1 æg
2 spsk. flydende fedtstof
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. salt
Havregrynene sættes i blød i mælken i ca. 15 min. De soltørrede tomater hakkes fint. Alle ingredienserne, undtagen skinke røres godt sammen med en håndmixer. Skinketernene vendes i. Dejen fordeles i 10 muffinsforme og bages ved 200 grader i ca. 25 minutter på midterste ovnrille.
Kan fryses!
Hvor er jeg glad for at høre at det ikke kun er min familie elsker bacon:)
SvarSletTak for opskriften,den skal helt klart prøves af.
Knus og kram herfra
En af vores venner kalder bacon for "livets krydderi" :)
SletJeg tror at jeg en dag skal prøve at lave kandiseret bacon...