onsdag den 15. maj 2013

pizza pizza pizza

I går spiste vi pizza. Ægte Italiensk pizza!

Det kan lade sig gøre nogle få udvalgte steder i byen og i dette tilfælde var vi på Il Gambero Rosso på Amager. Restaurant "den røde reje" er en rigtig italiener, med et godt udvalg af pizzaer uden tomatsauce - noget man desværre sjældent ser på vestegnen. Jeg fik en fantastisk god pizza med kartofler og porchetta i papirstynde skiver. Udefra gør stedet ikke meget væsen af sig - men maden er superb!


Et andet sted hvor man får de gode pizzaer er på Frederiksberg hos Forno a legna (som betyder brændeovn). De laver i øvrigt også kartofel pizza!

Inde i København ligger La Vecchia Signora (den gamle dame), som også brillerer med pizza i særklasse.

Endelig er vi meget kede af at Fusilli i Greve (Waves shoppingcenter) har været lukket de sidste gange vi har villet derud og vi håber at der snart genåbnes for vi er rigtig glade for både deres pizza fra brændeovnen og deres lille supermarked hvor vi køber gnocchi, salsiccia, passata og meget andet helt uundværligt!

Og bor man på den anden side af landet kan jeg desværre kun nævne Grappa i Århus, hvor vi spiste os propmætte hele familien tilbage i februar.

Hvor køber du de ægte italienske pizzaer fra brændeovn? Det ville være skønt at kende flere steder hvor man kan få stillet sin trang =)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...