søndag den 23. februar 2014

One down...

Så er Hermione klar til fastelavn! Kappen er lidt for lang, så den skal lægges op, men ellers er L klar til på fredag. I dag var der fødselsdag med udklædning hos en klassekammerat, så de sidste ting blev hastigt lavet færdig i morges.Kappen er efter eget mønster, stof fra Stof og Stil. Der er Gryffindor mærke på, købt via Etsy og sølv spænde som lukning. Vest og halstørklæde har Mormor strikket, garnet var tilbuds garn fra Bilka.
Nederdel er syet efter eget mønster også i stof fra Stof og stil. Skjorten er fra H&M.
Slipset har jeg syet efter gratis mønster fra Georgia Leigh som jeg har kopieret ned til 75%. Stoffet har jeg selv farvet, stof og farve fra Panduro. Endelig har jeg fundet en tidsvender halskæde og gryffindor emblem på Etsy.

Så er det Harry Potters tøj der skal gøres færdig, men jeg har jo helt til fredag =)

3 kommentarer:

 1. Hvor er hun fin. Du er så skrap!
  Jeg har begivet mig ud i en prinsessekjole og en popstjernekjole. Efter ungernes anvisninger. Der er mange fejl, og jeg er ikke tilfreds, men har stillet mig til tåls med, at så længe pigerne er lykkelige, så må jeg også være det..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Der er nu også et par småting jeg ville rette på hvis der var mere tid. Jeg glæder mig til at se pigerne i deres kjoler =)

   Slet
 2. Hvor er hun bare superfin :D Min lillesøster kom også som Harry Potter et år, da vi var børn.

  - Anne

  SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...