søndag den 23. juni 2013

9 års bryllupsdag

Ja, det er bare snyd.. det er nemlig først på onsdag. Men når nu børnene er på besøg-familien-i-jylland-med-farmor-og-farfar-tur, så var det jo nærliggende at benytte lejligheden til at fejre den særlige begivenhed lidt på forkant.

Vi er normalt ikke gode til at huske det, de der bryllupsdage. Flere gange har K været på forretningsrejse og sidste år havde vi glemt det ind til Svigerfar spurgte om vi havde haft en god bryllupsdag. Men i år skulle det så være!

Så efter shoppe/spise turen i København i går og super god mad i går aftes har vi rundet af med forkælelse i særklasse i dag. Fire timer på Hilton i Kastrup. Først i Ni'mat Spa, med saltskrub, aromadampbad, Cleopatrabad (to personers trækar med mælkeprotein og æteriske olier), Cava, frugt, massage, pool og afslapning. For mit vedkommende en gang fiskepedicure.. så har man prøvet det med. Derefter Hiltons enorme søndags brunch.
Så nu er jeg blød og afslappet og stadig mæt tre timer senere.


Det kan helt klart anbefales til en særlig lejlighed! Vil man nøjes med brunch er det værd at vide at børn under 10 år spiser gratis!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...