onsdag den 8. august 2012

Hjemme igen og noget om heste..

Hjemme igen!
Vi havde en skøn uge på Mallorca.
Ja, jeg har overgivet mig.. i "gamle dage" før tvillingerne kom ind i vores liv kunne jeg ikke fatte at familie, venner og horder af danskere i det hele taget, gad at bruge deres ferie på all inclusive resorts rundt omkring i verden. Det virkede for mig som det mest uinspirerende, dødsyge og helt og aldeles kulturforladte bud på en udlandsrejse man kunne forestille sig!
Men med to børn i håndbagagen har jeg set lyset!
De har i den grad nydt ferien. De har lært at svømme på det dybe - dvs de har sparket rundt med badering og svømmevinger, men hey.. inden vi var på Mallorca sidste år turde de overhovedet ikke bevæge sig ud i en pool og tanken om at være i et bassin uden at kunne bunde var et marreridt. Nu vil de begge gerne gå til svømning!
Der er ikke meget lokal kultur over et Sunwing resort.. ingen store kunstoplevelser, ingen besøg til smukke katolske kirker, meget få af de ting jeg brugte mine ferier på før jeg fik børn i det hele taget. Men sikke en dejlig ferie =)

Og så noget om heste..
Se lige HER hvor Mummo sælger sine fine sokke-kæpheste. Smukt genbrug!


3 kommentarer:

 1. Velkommen hjem :)
  Jeg har heller aldrig set det fede i badeferie, og har kun været det en enkel gang.
  Men min mor har inviteret mig og min søn afsted til næste år, og det kan man næsten ikke sige nej til, selvom jeg er lidt spændt på hvordan der skal gå med en 2-årig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var afsted med min mor da tvillingerne var 13 måneder, til Malta. Det var en rigtig god tur, men flyveturen hjem var hård. I skal nok få en super tur med mormor!

   Slet
 2. Det lader da til, at I har haft en rigtig god ferie. Jeg forstår godt, at du umiddelbart synes, at all inclusive-ferierne er lidt overvurderede, men jeg nyder dem, da alt hvad jeg ønsker i min ferie er at slappe fuldstændig af. Når det så er sagt, kan man jo altid sagtens bevæge sig ud for hotellets vægge.

  SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...