lørdag den 14. april 2012

iPhone Babe!

Jeg er hoppet med på trenden med broderet iPhone cover.

Jeg har en fornemmelse af at jeg snart bliver træt af min iPhone babe igen, men så må jeg jo købe et nyt cover - jeg tror nemlig at min mand gerne vil beholde det her :-)

Pin-up pigen fandt jeg på Fuldesign - ful betyder grim på svensk, men det er bestemt ikke grimme korsstings mønstre man finder der! Der er en fantastisk Michael Jackson, men han var 7 sting for høj til mit cover.

Coveret kan bl.a. fås på amazon.co.uk. Jeg har købt mit på en Koreansk hjemmeside, men det kan ikke betale sig. Jeg blev bare så grebet af ideen at jeg ikke tjekkede priser først..

 

I may regret choosing a pinup for my iPhone case, but I can always order another case - I have a feeling my husband will want to keep this one :-)

The cross stitch pattern is from Fuldesign - ful is sweedish and means ugly, but their patterns are far from! They have a fab Michael Jackson, but he was 7 stitches too tall for my cover.

The cover can be bought at amazon.co.uk. I ordered mine from Korea, but it was much more expensive. I was so cought up by the idea I didn't compare prizes first..

2 kommentarer:

  1. Sejt, Har fluks bogmærket siden. Noget af det fede ved korsstingsmønstre er, at de også kan laves i rørperler - Sjovt.

    SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...