tirsdag den 24. januar 2012

Halsedisse DIY

Jeg har lavet en hæklet halsedisse med velcrolukning til hver af ungerne. Jeg ved ikke om jeg er den eneste der er hysterisk med at mine børn ikke skal have tøj på i børnehaven som kan sidde fast i noget så de bliver kvalt? Sidste vinter var der en lille dreng på Andreas' alder der blev kvalt i sin elefanthue og jeg kunne simpelthen ikke give min søn elefanthue på dagen efter. Men de skal jo heller ikke gå og fryse.. Så nu hedder det hue, vanter og halsedisse med velcrolukning!


Den er hæklet i rib. Jeg har forsøgt at lave en DIY på halsedissen, en vejledning der gælder enhver størrelse. Er der nogen der vil læse den igennem og fortælle om den er forståelig?

7 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne tilbyde at hækle den op. At læse opskriften og give tilbagemelding uden at have haft projektet i hænderne kan jeg ikke finde ud af. Kh Karina /Fridutte

  SvarSlet
 2. Super! Jeg siger ja tak! Jeg har mere af det lyserøde garn hvis det skal være.

  SvarSlet
 3. Eller det vil sige, at efter gennemgang af garnlager, så går jeg i gang i morgen, når jeg har købt en kontrastfarve til det garn jeg vil hækle den i:-)

  SvarSlet
 4. Var stort set klar i sidste weekend, men så kom der lige en Lalandiatur på tværs. Har fiflet videre her til aften, og har nu været gennem alle dele af opskriften, som er fint forståelig. Har ikke et færdigt projekt at vise frem, da jeg ikke mangler en halsedisse og derfor har trevlet det kvart gennemførte projekt op:-) Håber alt er vel. Skal vi få lavet aftale om en kop te og videre hæklehygge, eller afl. af bøger;-)

  SvarSlet
 5. Det lyder godt. Altså både at opskriften var forståelig og at ses snart =)

  SvarSlet
 6. Har nu hæklet en færdig halse disse.

  Du kan se den her, har linket til din opskrift der. Håber det er ok.

  http://saraju-susannegerlach.blogspot.com/

  SvarSlet

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...