fredag den 11. april 2014

Harry Potter fødselsdag

A havde valgt at holde troldmands fødselsdag. Lidt lokket på vej af mor - som tænkte at fastelavnstøjet så kunne bruges igen.Invitationen var lavet med Hogwarts logo og skrevet med HP fonte. Bag på konvolutten var et Hogwarts laksegl printet på labels og klippet ud. Vedlagt invitationen var en togbillet til platform 9 3/4.Bordkortene delte børnene i de fire huse/grupper. Til skattejagten havde vi gemt troldmands kort i haven og hver gruppe fik et røverkort så de kunne opstøve hver fire kort. Som præmie fik de en slikpose med bl.a. multismagsbønner og store guldmønter.
Til kagebordet var der troldesnot (grønne snørrebånd købt i Tyskland), spøgelsesprutter (mini marshmallows), "keddelkager" og "græskartærter" med flagermus.

Keddelkagerne var mine "go-to" småkager, som er perfekte til udstikning og pyntning. De fik almindelig grøn glasur og en knogle fra Specialkøbmanden (de var på tilbud, da det var rester fra Halloween). Cupcakes var lavet med chokoladekage melblanding fra Amo, pyntet med guf og flagermus støbt af Candy Melts i en Wilton form - også fra Specialkøbmanden. 


Den fede dame vogtede på døren til toilettet og man skulle naturligvis bruge kodeord for at komme ind.

Se flere Harry Potter ideer på Pinterest!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...