søndag den 5. juni 2011

Rabarber crumble

Opskriften på min frugt crumble kommer her:

1 dl sukker
1 dl mel
1 dl kokosmel
1 dl havregryn
1 dl margarine (90 g)

Frugt
2 spsk sukker (mindre hvis du bruger sød frugt som æble og pære)

Evt vaniljepulver, stødt ingefær eller kanel.

Alle ingredienser kommes i en røremaskine og køres til det ligner brødkrummer. Det må ikke blive til en fast dej. Eller man kan røre det tørre sammen i hånden og smuldre margarinen ud i med fingrene.

Læg et lag af rabarber eller anden frugt eller en blanding (jeg elsker rabarber med hindbær) i en tærteform med høj kant. Drys crumble ud over tærten og bag ved 200 grader til toppen er sprød og gyldenbrun.

Man kan drysse vaniljepulver eller vaniljesukker på frugten sammen med sukkeret, eller kanel hvis der er æbler i tærten. Man kan også komme lidt stødt ingefær i crumble blandingen. En anden god variant er at drysse revet marcipan på under crumble toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en hilsen!

Følg via Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...